Překladač ANOBIC S01, který slouží jako tradiční diktafon

ELEKTRONICKÉ PŘEKLADAČE ANOBIC
Najdete nás i na MALL.CZ
ELEKTRONICKÉ PŘEKLADAČE ANOBIC
Přejít na obsah

Překladač ANOBIC S01, který slouží jako tradiční diktafon

Překladače ECTACO
Published by ectaco cz v překladače Anobic · Sobota 02 Črc 2022
Tags: Překladačanobicvascoalzaectacoslovnik
Velmi malé s designem zadního klipu.
ANOBIC S01 váží pouhých 17 gramů, má malé rozměry 6,2 × 1,8 × 1,5 cm, elegantní a stylový design a pevné kovové pouzdro. Díky klipu na zadní straně ji můžete připevnit na notebook, límec, přední kapsu nebo popruhy apod. Plné 30minutové nabití vystačí na 10 hodin nepřetržitého dlouhého záznamu hlasu nebo 30 dní v pohotovostním režimu.

3m vzdálenost snímání a 10m vzdálenost Bluetooth.
S01 má duální mikrofonní pole pro snímání zvuku s vysokým rozlišením a inteligentní technologii redukce šumu a jeho vzdálenost snímání hlasu může dosáhnout až 3 metrů, připojení Bluetooth může dosáhnout až více než 10 metrů. Díky našim špičkovým technologiím je přepisování v přímém přenosu a překlad v reálném čase bezchybný i na velkou vzdálenost a v hlučném prostředí.

Více výstupů po nahrávání.
#1: S01 můžete použít jako tradiční nahrávací zařízení s přehráváním, takže můžete poslouchat nahrávané soubory pomocí sluchátek.
#2: Zvukové soubory můžete převést na text a přepsaný text pak přečíst v mobilní aplikaci.
#3: Převedený zvuk/text můžete také poslouchat nebo číst v jiných jazycích, které chcete (funkce Pay-to-transcribe s prvními 60 minutami zdarma pro zkušenosti).

Snadná správa souborů a sdílení jedním kliknutím.
Zvukové soubory lze synchronizovat a ukládat do mobilního telefonu přes Bluetooth. A co je důležitější, lze je snadno upravovat a organizovat pro budoucí správu a vyhledávání. Soubory s nahrávkami lze automaticky ukládat do vlastního cloudového prostoru nebo je stáhnout do počítačů či chytrých telefonů. Přepsaný obsah ve formátu MP3 / Word / TXT lze poslat kolegům nebo přátelům nebo sdílet jediným kliknutím na sociálních sítích, jako jsou Facebook a Twitter.

Inovativní miniaturní digitální diktafon.
ANOBIC S01 je aktualizovaný inteligentní přehrávač s umělou inteligencí, který v miniaturním zařízení integruje nahrávání hlasu, převod hlasu na text, simultánní překlad, cloudové úložiště a sdílení jedním kliknutím. Digitální diktafon je kompatibilní s operačním systémem Apple IOS nebo Android. Upozorňujeme, že se jedná o funkci placeného přepisu s prvními 60 minutami zdarma pro získání zkušeností.

Simultánní překlad .
S01 je první přepisovač hlasu s umělou inteligencí do 86 jazyků na světě s přesností až 97 % ve 48 jazycích a 38 přízvucích. Může provádět přepis a překlad v reálném čase, upravovat a sdílet se všemi účastníky. Nabízíme prvních 60 minut zdarma pro službu převodu řeči na text a text se zobrazí na vašem smartphonu v reálném čase nebo jej můžete slyšet přímo přes špunt do ucha. Po uplynutí 60 minut postupujte podle pokynů mobilní aplikace a zaplaťte.

Zdroj článku:


ECTACO ČR
TEL: 774999399
INFOLINKA
E-MAIL
Bartoškova 20, Praha, 140 00

Created with Webstudio CZ. ECTACO ČR 1998-2024.  
| SK | PL | RU | ES |
Najdete nás i na MALL.CZ
Návrat na obsah