ECTACO Video | Kapesní hlasový překladač Anobic VTL.

ELEKTRONICKÉ PŘEKLADAČE ANOBIC
Najdete nás i na MALL.CZ
ELEKTRONICKÉ PŘEKLADAČE ANOBIC
Přejít na obsah

ECTACO Video | Kapesní hlasový překladač Anobic VTL.

Překladače ECTACO
Published by ectaco cz v překladače Anobic · Čtvrtek 05 Kvě 2022
Hlasový překladač ANOBIC VTL je malý (4-3/4" x 2" x 1/4") s barevnou obrazovkou o rozměrech jeden a půl palce na dva a půl palce (1-1/2 "x2-1/2"). Ovládání zařízení je pomocí dotykové obrazovky, hlasového vstupu, vstupu z kamery a ovládacího modulu ve spodní části přístroje. Sada se skládá z překladače, nabíjecího kabelu( NE síťový napájecí modul ) a uživatelské příručky. Uživatelská příručka je podle mého názoru zkrácená, ale poskytla mi informace k používání jednotky.

Dlouhým stisknutím bočního tlačítka napájení se jednotka aktivovala. Zobrazí se uvítací text a poté začne nastavení připojením k internetu. Jednotka automaticky rozpoznala dostupnou službu WiFi. Po výběru, zadání hesla se připojil bez problémů. Dále se zobrazí nová dostupná verze s možností upgradu. Po dokončení upgradu mi návštěva "Nastavení" umožnila přizpůsobení pro mé použití.

V několika jazycích je na výběr několik variant. V angličtině jsem pro test zvolil americkou angličtinu. Promluvil jsem do zařízení a to přeložilo americkou angličtinu do několika různých vybraných jazyků. Režim obrázek/text se chová jako skener. Při podržení přístroje nad jazykem textu, který chcete převést, proběhne třikrát čára typu skeneru shora dolů a poté text převede. Text je převeden a zobrazen přímo nad textem předchozího jazyka. Vše na tomto zařízení je podle mého názoru rychlé a nikdy se mi nestane, že bych čekal na překlad.


ECTACO ČR
TEL: 774999399
INFOLINKA
E-MAIL
Bartoškova 20, Praha, 140 00

Created with Webstudio CZ. ECTACO ČR 1998-2024.  
| SK | PL | RU | ES |
Najdete nás i na MALL.CZ
Návrat na obsah